«МИСТЕЦТВО ВИКЛАДАННЯ» онлайн-курс підвищення кваліфікації освітян 

ЦІКАВО, КОРИСНО, БЕЗКОШТОВНО

ВІДПОВІДАЄ НОРМАТИВНИМ ВИМОГАМ 

КНП «ОСВІТНЯ АГЕНЦІЯ МІСТА КИЄВА» є суб’єктом надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Онлайн-курс підвищення кваліфікації освітян «Мистецтво Викладання», розміщений на сайті Освітнього Хабу міста Києва повністю відповідає вимогам Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. №800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. №1133). Сертифікати онлайн-курсу «Мистецтво Викладання» можуть бути офіційно зараховані як підвищення кваліфікації.
Детальна програма курсу за посиланням https://drive.google.com/file/d/1Q29zKyP4IcIpibqI7oNmU0_Rs8M1I48c/view?usp=sharing

ях.

 ОБСЯГ КУРСУ

30 годин (1 кредит ЄКТС).

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Сучасному вчителю та викладачеві, щоб залишатися успішним, доводиться не лише викладати навчальні дисципліни, передбачені у його індивідуальному робочому плані, але й постійно розвиватися, переосмислювати власні методики,  цілковито переглядати методику викладання своїх уроків/лекцій/курсів.

Надзвичайно важливо вміти користуватися можливостями, які є сьогодні. І не тільки самим вміти, але й вчити цьому своїх учнів та студентів.

ЗАВДАННЯ КУРСУ

Підготувати українських освітян до трансформації системи освіти України та сформулювати нову парадигму процесу викладання відповідно до сучасних вимог суспільства та концепції Нової Української Школи.
Курс містить багато корисних та інноваційних інструментів, які можна використовувати у процесі викладання.

НА КУРСІ “МИСТЕЦТВО ВИКЛАДАННЯ” ВЧИТЕЛІ ТА ВИКЛАДАЧІ ДІЗНАЮТЬСЯ:

·    Якого вчителя/викладача хочуть бачити перед собою учні/студенти?

·    У чому полягає основне завдання сучасної освіти?

·    Як правильно побудувати спілкування з колегами, учнями/студентами та їх батьками?

·    Як освітянам використовувати сучасні інновації  в професійній діяльності?

ФОРМА НАВЧАННЯ

Онлайн-курс, опановується дистанційно.

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ

Вчителі закладів загальної середньої освіти, викладачі закладів вищої освіти, методисти, керівники освітніх закладів

ФОРМА ПІДТВЕРДЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ

Сертифікат про успішне завершення навчання, із зазначенням кількості годин. 

НАПРЯМ НАВЧАННЯ

Професійний розвиток педагогічних та науково-педагогічних працівників з питань професійної компетентності, ефективного планування освітнього процесу, впровадження новітніх технологій у навчанні для подальшого розвитку української освіти.

ПЕРЕЛІК КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ, ЩО ВДОСКОНАЛЮВАТИМУТЬСЯ

Загальні: знання і розуміння сучасних тенденцій розвитку освіти, критичне та системне мислення, здатність співпрацювати з іншими людьми.

Фахові: професійно-педагогічні, комунікаційні компетентності, застосовування сучасних технологій на заняттях, здатність оцінювати рівень своєї професійної компетентності.

МЕТА КУРСУ

Підготувати вітчизняних вчителів та викладачів до трансформації системи освіти України та сформулювати нову парадигму процесу викладання у відповідності до сучасних вимог суспільства та концепції Нової Української Школи.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу»: безкоштовний онлайн-курс

Пропонуємо ознайомитись з новим номером журналу "Сучасна освіта"