ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК АНГЛІЙСЬКОЇ

    В межах атестації педагогічних працівників 19 лютого відбувся відкритий онлайн-урок з англійської мови  "Планета в небезпеці/ Worlds calling SOS".

  Урок підготувала та провела старший викладач Наталія Яковенко. Здобувачі освіти навчальної групи ВАС-1 І курсу були активні та позитивні.
    Під час уроку використовувалися такі  види навчальної діяльності:
вивчення нового лексичного  матеріалу; удосконалення  розуміння аудіотексту; розвиток техніки читання; повтореня  граматики і тренування  вимови.
  Для кращого результату були задіяні емоційна, образна та словесно-логічна види пам’яті. Учні запам’ятовували слова та їх правильну вимову під час роботи з малюнками, опрцьовували  цю ж лексику в тексті і сприймали її на слух під час відеоперегляду. Викладач підготувала дидактичний матеріал, цікавий, зрозумілий та релевантний психолого-особистісним особливостям підліткового віку.
    Урок мав глибоку виховну мету: привернути увагу учнів до екологічних проблеми сьогодення, вказати на небезпеку забруднення навколишнього середовища та його наслідки; виховувати в підлітків небайдужість до майбутньої долі нашої планети, розуміння актуальності проблеми  і бажання будь-що зберегти Землю. Разом з викладачем здобувачі освіти наголосили на кроках, які може зробити кожен для збереження довкілля.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу»: безкоштовний онлайн-курс

Пропонуємо ознайомитись з новим номером журналу "Сучасна освіта"